swingfans

swingfans

  • CATEGORY
  • LOCATION דיזיין סנטר
  • TOTAL AREA127 ㎡

Concept


זוכרים שהיינו קטנים והיה מאוורר תקרה בחדר, אבל מעליו הייתה מנורה.
המצב הזה עשה צל שריצד בחדר ושיגע אותנו בלי שידענו מה מפריע לנו ? !
אז זה בדיוק הקונספט של עיצוב החנות מאווררים הזו, רק הפוך.
רצינו למשוך את תשומת לב הקהל לתקרת החנות,
לכן בחרנו להשתמש בצל של המאווררים,
רק שהפעם הצל הוא לתקרה ולא לרצפה.
דאגנו לכך שהחנות תואר אבל מצידיה בלי להפריע לעין הלקוחות.
בפרויקט שילבנו חומרים אדריכליים חדשים ודאגנו שהחוויה תהיה נעימה
ומזמינה קהל לבקר ולהרכיב לעצמו את המאוורר החדש שלו.
צילום: ליאור טייטלר
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans -1
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans -1
swingfans
swingfans -1
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans
swingfans